Det magiska mötet

 

All typ av affärsverksamhet kräver möten människor emellan.
Men hur skapar man det där magiska mötet då allt bara fungerar?

 

Magiska möten startas på hemmaplan med goda förberedelser. Allt från korrekta visitkort till aktuella datablad, eller en ny läckert designad Roll-Up med de senaste produkterna. Kanske en ny utställningsmonter med mer funktionell design, eller en digital tv-presentation av företaget. Listan kan göras lång.

 

Vi hjälper dig gärna i skapandet av dina magiska möten.

Mötesplatsen kan variera, men vi är bra på att variera...

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Idébild har under mer än 30 år producerat och levererat säljhjälpmedel i form av:

• Kampanjer

• Utställningar

• Informationsstrukturering

• Bilder

• Trycksaker

• Presentationer

• Webb

 

I stort sett allt du behöver för att lyckas med – The Magic Meeting.

 

 

OM FÖRETAGET

Idébild i Hallstahammar AB startades 1972 av Leif Björklund och Mats Källstig. Vi producerar material för din marknadsföring där bra och säljande bilder är vårt signum. Verksamheten vilar på tre ben - reklam, foto och utställningar.

Titta in på vår kontaktsida för mer info.

ALMANACKAN

Vår almanacka har blivit en långlivad och uppskattad tradition. Den delas ut till våra kunder men det blir alltid några ex. över och dessa skänks först till kvarn.

Välkommen in och hämta de exemplar du behöver. Formatet är 50x70 cm.

Almanackans historia från 1982 fram till nutid presenterar vi på en egen sida här.

UTSTÄLLNINGSMATERIEL

Idébild kan leverera "nyckelfärdig" monter till mässgolvet, men vi kan även bistå med idéer och komplement till en redan befintlig utställningsmonter. Framtagning av olika typer av give-aways, storformatsutskrifter som rollups, 4-screen eller utskrift av våder som sen placeras högt för att locka in besökare, belysningsutrustning osv.

Mer info på sidan om utställningar.

STORFORMAT

Roll-Up
Ett konstnads- effektivt sätt att visa sig från sin bästa sida. En designad rullgardin som rullas ihop och bärs i en axelväska när den ska transporteras. En enklare typ av rollup är produkten 4-screen. Vi erbjuder även popupväggar och liknande produkter.

Affischer
Skylt, affisch, poster, stortavla. Gemensamt är att de ska framföra ett tydligt budskap. Idébild kan bistå dig med design, utskrifter och iramning.

PRESENTATIONER & VIDEO

Det här med presentationer är inte så lätt!

Men det var väl inte riktigt sant. Det är jättelätt att lägga in bilder och text i Powerpoint. Sen är det bara att sätta igång... och tråka ihjäl sina åhörare!

Det gäller att bjuda åhörarna på något intressant samt använda rätt presentationsteknik för att nå fram med sitt budskap. Prata med oss på Idébild om presentationer med bild och text i harmoni med varandra.

På senare tid har det blivit mycket populärt med platt-tv med HD-upplösning. Titta in på videosidan så visar vi några HD-filmprojekt. Det ger onekligen ett mycket proffsigt intryck att visa upp sina produkter eller sitt företag i HD-kvalitet.

UTSKRIFTER

Stora utskrifter skapar stor uppmärksamhet. Du får hjälp med anpassning av format och inramning efter användningsområde och målgrupp.

Välj bland mindre utskrifter i A5, A4 och A3 eller andra storlekar skräddarsydda efter dina egna önskemål. Du får färdiga foldrar i briljanta färger, enkel- eller dubbelsidigt på olika typer av papper, overhead eller klisterark.

Alternativen är många!

 

 

Idébild i Hallstahammar AB • Box 44 • 734 22 Hallstahammar • Besök: Nygatan 10 • Tel. 0220-123 00 • Fax 0220-514 11 • info@idebild.se